Zinzino


Zinzino 
Zinzino marknadsför och säljer espressomaskiner, kaffe, te och tillbehör, samt en produktlinje inom funktionell mat, Zinzino Food. Zinzino erbjuder kvalitativa produkter där hälsa, miljö och en känsla av vardagslyx står i centrum. 

Sedan år 2005 är Zinzino generalagent för fransk-belgiska kaffehuset Rombouts och har sedan en tid tillbaka ett samarbete med det norska bolaget BioActive Foods, leverantör av den unika oljan som är basingrediens i deras spännande produktlinje Zinzino Food.

Zinzino Balance
Zinzino har valt att satsa på en ny produktlinje som fokuserar på långsiktig hälsa. BalanceOil innehåller en unik kombination av fisk och olivolja som justerar fettsyrebalansen i kroppen. Oljan finns i två smaker och erbjuds dessutom som shake och bar – det perfekta mellanmålet! Efter 120 dagar kan du ta Zinzino BalanceTest för att se om du har uppnått den önskade balansen.

Zinzino Coffee
Förutom Zinzinos professionella och lättskötta maskiner så säljer de tillhörande kaffepods från de franska leverantörerna Rombouts och Malongo – kända för sin passion och noggrannhet. I Zinzinos sortiment finns även fairtrademärkt kaffe som tar hänsyn till både arbetsförhållande, miljö och kvalité.

Med alla Zinzinos tillbehör erbjuds en hel café-upplevelse i ditt eget hem..

Postadress
Zinzino
Box 80
401 21 Göteborg
Sverige

Besöksadress (Huvudkontor)
Zinzino AB
Hulda Lindgrens gata 8
421 31 Västra Frölunda
Sverige

Kundservice
Kundservice:  031- 771 71 68 (telefontid 09-17 vardagar)
Växel:  031-771 71 50  (telefontid 09-16 vardagar)
Fax:  031 – 726 99 76
E-mail: info@zinzino.com
Hemsida: www.zinzino.se